Jag är så trött på..

ingenting egentigen : D Livet är bra !


Då var man tillbaka på flyget igen :D Jag har minsan saknat stället : D
Haha jävla underbart jobb, igår blev man lurad i nästan en timma att stå och prata engelska med en snubbe,
tills det kommer fram att han förstår svenska jätte bra, bara att han svarar på engelska.
Jävla skit, har jag stått och skämt ut mig i en timma, och snackat engelska : D Hahah men rolig var han iaf.

Sen skulle jag åka med Chefen till stan, bara det att hennes hundar vill äta upp mig.. Så när jag hoppa in i bilen vart jag utskälld av dom ett tag, heelt svettig vart jag Hahah men efter enn stund gick det bra igen : P Tänk om dom hade lyckats ät upp mig, jag kunde ha varit död idag.. : P


Igår vart iväg lurad till MM baren också, skulle sitta och snacka lite skit och dricka lite med Boo, hahah men det slutade med en massa drickande och massa skit snack : ) Sen bar det av mot Bb på efterfest, haha sen försvann Boo och kom inte tillbaka förens kl 7 på morgonen efter sen försvann han en timma igen och sen försvann han för resten av dagen..
Hahah jag hade kul minsan : D Lätt värt det : )


Såå idag har jag mått bra : D Var hos Sofie en sväng : D Festlig är hon.. Haha lille William kan mitt namn nu, jag blir så glad att jag nästan bara måste göra exakt som han säger.. Han säger det så gulligt också : P


Nu är det snart helg igen, imorrn blire till att vara barnvakt hela natten, pappa är borta och plastmorsan ska ut och slira.. Haha hennes kompis vart så glad att jag kunde vara barnvakt att hon ska bjuda mig på "bubbel" imorrn som tack :  P haha najs : P


Sen lördag vette fan om jag ska vara nykter eller dricka.. Har inte bestämt mig än..

Jag har gått och blivit en resväska fattigare också, var och hämta den idag, men lika fort insåg jag att han fick hamna i soporna.. Heelt trasig, min trogne vän, han har haft ett hårt liv.. : P Varit på fler ställen än vad jag har haha ..


Mina syskon är krigsskadade har jag kommit fram till, idag satt jag och Lollo på min altan och tog en cigg, helt plötsligt kommer Alma ut oh skriker : " MILLA VART ÄR TEJPEN " ?
och när jag svarar att jag inte vet så får hon ett ännu värre utbrott och skriker : " TA FRAM TEJPEEEEEEEEN JAG VILL HA DEN NUUU "


Haha jag tror hon skulle behöva få åka på uppfostringskola minsan, annars kommer jag nog få mina första gråa hårstrån snart, eller åtminstonde dö innan jag hunnit flytta hemmifrån..

Jag har nog fått löss, kliar överallt. jag blir GALEN !

Ne nu ska jag kika om jag hittar nåt festligt i kylskåpet..


So long suckers ; )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0