Skorna

Hahah det har tydligen blivit mitt nya namn oxå ; P

Helgen dåå..

Fredags gled jag och Lollo runt och hälsade på folk. Hamna tillslut hos Tessan & Danny, där fick jag lära mig skillnad på olika hård rocks låtar och massa annat :P

Lördagen så jobbade jag och sen bar det av hem till Lollo för att göra sig snygg igen och sen bar det av ut.. Först till Oxhagen och sen ut till Ölmbrotorp och sen blev det bilåkning till asker och tillbaka. En helt klart sugig kväll egentligen.. Men jag hade kul : D

Söndagen jobbade jag oxå, och hade planerat att vara nykter och bara hemma och ta det lungt. Men så kom Johanna på att vi skulle ut så då bar det av hemmåt för att göra sig snygg och sen till Lollo och sen till Johanna och sen till Björnstugan. Hahah det var helt okej. sen bar det av mot oxhagen. Hahah men först gick jag och en kille till och lekte döva och blinda i 40 min typ : D Och sen spelade vi poker och greja Föööör roligt var det : D Och så drack jag mer när vi var i oxhagen och sen gick jag och Davod hem till honom och på väger lyssnade vi på min mp3 och jag sjung extremt vackert heeelaa vägen : D : D Sen tvärdeckade jag tydligen tjugo i 8 eller om det var 9 imorse. Sen var jag dööööd resten av dagen :P

Hahah men jag hade kuuuul   : D
Men jävlar vad jag mår dåligt idag!!

Mina syskon är ganska himlans söta ibland :D När jag dör så ska mina lillasyster tydligen oxå dö, av saknad, och så ska vi bo i samma hus i himlen om ingen annan hinner flytta in där först :P Hahaha.!!

Du är himlans bra! ;) Hoppas bara du är det hela tiden oxå..

Nee nu ska jag återgå till mitt saft drickande..

So long suckers ;)

Vad är det för fel på folk?

jag menar, ni är vel vuxna människor.. Men ni ser inte hur ni beter er och vilken effekt det har på andras liv.!!
Är det inte dags att vakna upp nu och inse att det ni gör är sjukt fel. Ni beter er som jag gjorde när jag var fjorton förfan..

Jag sa det sist vi prata om det.. Och nu gör du samma sak igen. Jag fattar inte hur det kan vara så svårt att åtminstonde försöka tänka liiite längre än vad näsan räcker, och faktiskt inse att det skadar andra oxå.

Och vart ska ni ta vägen nu? Om det inte vore för min syster så hade jag bara skitit i det.

Men det drabbar ju inte bara dig ditt arsle.!!!!


Jaja, vad sa jag säga.. Som man bäddar får man ligga!! Du borde ha lyssnat på mig från början och spelat dina kort fan så mycket bättre, då hade vi inte suttit här idag..

Synd bara att det drabbar andra.!!

Amöba

Jag känner mig som en amöba när jag sitter här, fyfan vad jag är bakis.

Hahah meen fan va roligt det var igår : D
Drog till Klaras med Jc och hennes vänner, var ju halva priset i baren en lirten stund så jag köpte på mig massor, sen vart det mer ändå och så hittade jag en ny favorit drink som jag fan inte kommer ihåg vad den hette :'( Meeen förbannat full blev jag : P Hahah blev en tripp till parken sen bar det av mot David och dom andra nötterna. fast sen tröttnade jag så jag tvinga David att ta med mig hem till honom : P Plus att jag tappade hans hamburgare på marken, Hihi det vaaar inte riktigt meningen..

Hahah jag är ganska festlig när jag är sådär full inte alls jobbig. : D Haha cyklade lite, åkte på styret och så gick vi och jag kommer inte ihåg om jag sa något dumt. : P Vi var vakna till halv 5 eller om det var halv 6 tydligen : P Seen var jag tvungen att tvinga upp karln imorse vid halv ett :P Fast jag missa bussen hem ändå så han fick banne mig köra mig hem ; P Hahahaha stackarn.! Meeen det var festligt ; )

Såå nu dom närmaste 2 helgerna så blire till att jobba.. Och MIN Hanna kommer heeem : D : D : D

Det pendlar mellan strålande och fantastiskt.!

Nu ska jag se på Ice age med min Lillebror : D

So long suckers ; )


Tjockis

han är världens jätte bästaste hund :D sååå jävla underbar ; D Jag är kär.!

Hehe jaduu gårdagen var ganska festlig, den börja med ett besök  hos tandläkaren där hon förstörde hela mitt huvud med någon konstig grej.
sen bar det av upp på stan och träffa jackie och tjockis, sen hem till deras place. sen blev det en till promenix sen bar det av mot solningen och simningen. och sen bar det av till max för att käka och träffa Nicko. Seeen bar det av mot jackie igen för att slänga iväg henne till akuten och sen blev jag och Lollo hundvakter igen och gick på en till promenis : D med bästaste tjockis.! sen åkte vi hem och gick ut med Lollos bästaste hund :D Sen träffa vi Jovelutt och satt och snacka massa bajs i 2 timmar : P  Haha det var en rolig dag : P

idag har jag inte kommi så långt, men jag har duschat än så länge : P
Hihi och på lördag ska jag festa : D Måste bara hitta någon att tvinga som min vän först ; P

så nu sitter jag här igen och har inte så kommit så mycket längre än ut med hunden idag : P Och på dåligt humör är jag oxå. Jävla bajs orka..

Hehe ärsch, ska vel nörda här en stund sen blire vel Harry Potter och sängen i guess..

Trött är jag, imorrn ska jag tvätta fönster igen, och sen jobba och sen vette fan, ta det lungt iaf, ska ju jobba på lördag igen : D

Ne nu ska jag dra, kisseriet kallar.!

so long suckers ; )

RSS 2.0