Snubbelfot..

Altså, jag blir så trött på mina vänner.. Dom är så jobbiga hela jävla tiden.. Den ena är som ett barn, vilket jag har beskrivit förut, idag klämde hon tillochmed dubbelhakan i dragkedjan på hennes jacka.. 
Och den andra han tror han är världsbäst.. Bara ljuger och klankar ner på mig för att försöka verka bättre själv..


Idag känner jag att min hjärna inte riktigt hänger med i svängarna.. Men man får ha såna dagar ibalnd.. Det händer ju trots allt inte så ofta..




haha, pyjamaspartyt.. vad ska man säga, Bosse är det fulaste människan i brud - pyjamas iaf : D


Helgen då, ingen aning om vad som händer.. Festa.. Sova.. Dega.. Men vart när och hur återstår att se.


" Lollo, jag mår illa.. "
"Ärsch, lägg av "
" LOLLO, jag kommer kräkas.. "
" UR VÄGEN, VI SKA FRAM !! "

Hahaha. !





Altså jag bli koko i kolan..



Dags att dra..



So long suckers. ; )



Ironiskt va ?

Fyfan vad jag är trött idag, sov 3 timmar inatt. Kunde verkligen inte sova, bara låg och vred och vände på mig. Så tillslut så böjade jag klippa ihop en film om Boo på min mobil : D Hahah en sjuk människa det där.
Meen tillbaka till det viktiga ämnet; jag , igen.. Jag känner mig som ett lik, ser ut som ett lik och beter mig som ett lik.
Jag powernuppade på soffan förut, så ringde telefonen i sammanlagt 10 minuter men eftersom jag var så trött så sket jag i att svara. Helt plötsligt kommer min kära lillasyster hem och skäller ut mig för att jag inte svarade i telefon när hon " på allvar ringde i hundra miljoner åååår " Jävla trevlig familj man har..


Var iaf och jobbade idag : D Jävligt skönt att vara tillbaka, även om det nu bara bar några timmar. Segt att bara sitta hemma.

Haha helgen då, i fredags var vi på MM baren först och sen vidare till Pasta.. Meen som vanligt så händer allt det roliga efteråt. Hahah stackars grabb.. Bosse stog och slickade på mina nya vantar som jag köpt, så då var det bara att slänga dom.. Jävla äckel..

Lördagen drog vi till Sofie :D Helt okej, sen drog vi till Max för Lollo var hungrig, som vanligt. Sen vart det en snabb tripp till pasta igen. Sen vart det efterfest i oxhagen sjuuukt segt..

Kom hem kl 7 på morgonen varav kl 10 kom min farfar och hans fru förbi och jag var tvungen att gå upp och vara trevlig fast sen fick jag gå och lägga mig, bara det att 10 min efter att jag gått och lagt mig så kommer min lillebror ner till mig och när jag kollar upp på honom så står han där utklädd till cowboy och säger " Jag skulle bara skjuta dig med pistolen "
Jaa men tack, jävla nödvändigt av honom, skit kul.. Varför kom han äns på tanken lixom ?

Lollo är som ett litet barn har jag kommit fram till, hon kan inte hålla tätt nånstans och när hon är i affären så ska hon lukta på olika krämer vilket resulterar i att hon får hela flaskans innehåll i näsan.. Det är som att vara barnvakt när man ska nånstans med henne.

Snart ska jag iväg på arbetsintervju och sen ska jag vara barnvakt, kommer ju bli skit kul. Jag verkligen längtar så jag knappt kan sitta stilla. Jag tror jag dööör.

[ Lougra ] säger:

är du bajsnödig?

- Milla - ( I'm not an artist, I'm a fucking work of art.! ) säger:

haha nee vadårå?

[ Lougra ] säger:

verkar som det



Idag är inte min dag fast ändå är det ju det. Allt är så ironiskt roligt idag.

Ironin är död..


Faded pictures on the wall
It's like they're talkin to me
Disconnectin' all the calls
The phone don't even ring
I gotta get out
Figure this shit out
It's too close for comfort

It's a thief in the night to come and grab you
It can creep on inside you and consume you
A disease of the mind it can control you


Neherruu nu ska jag vel gå och försöka göra mig så respektabel som möjligt ( säger man verkligen så ? )
för ett kiosk jobb.!

So long suckers ; )


Back in..

jaa, vad man nu ska kalla det för.. Jävla skit sverige och vara kallt dåå, det är så kallt så snoret antingen fryser eller rinner.!
Har varit hemma i 2 och en halv dag nu, och redan nu är jag trött på det.. Allt är så deprimerande här..

Meen hursom, resan kunde inte ha blivit bättre nånstans : D Helt sjukt bra ställe, sjukt bra brudar, sjukt bra alltihopa.!

Sjukt drag på nattklubbarna, världens bästa Baccardi Bar och världens skönaste utsikt från hotellet : D

Taaa miiig tillbakaa för tusan : D

Idag har man varit barnvakt åt min lillebror.. Han är den mest förvirrade människan jag känner..

Jag satt i fotäljen idag och han satt i soffan och kolla på film.. Helt plötsligt börjar han ropa på mig.. Jätte högt..
Och eftersom jag satt nästan bredvid honom så kollade jag bara på honom utan att svara.. Tills han blev skitförbannad.. Och sen kläcker han ur sig att han inte såg att jag satt där, fast vi 5 min innan han börja skrika hade pratat med varandra..

Och sen hr han svårt att hålla koll på sitt dregel också, haha just nu står han och visar massa sparkar och slag osv, och gör massa ljud med munnen.. Han påminner lite om en vattenspridare, det bara flyger spott och grejer.. Halva soffan är dyngsur för han dreglar så jävla mycke.! Jag tror det är något fel på honom..

Igår fick jag hjälp av Johanna på jobbet minsan.. Eller ja, hon jobbade och talade om för mig vad jag skulle göra Haha.!

Jaha jaha, nu får vi se vad kvällen har att erbjuda.. Börjar känna mig lite rastlös minsan.. Skulle vilja och verkligen behöva träna fan.. det var en sak jag har insett efter att ha gått omkring och sett mig själv i bikini i 2 veckor. Haha längtar som fan efter att börja igen.. Så imorrn på dagen kanske man skulle släpa sig iväg.. : D

Eller en lång jävla prmenix skulle ju inte sitta feel..
Ash får se hur det blir..

Akta nubbelhakan grabbar : D


Nu ska jag hitta nån som är sigen på en promenix : D

So long suckers ; )

RSS 2.0